Tarieven

persoonlijke aandacht en zoeken naar oplossingen

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de zaak en bekijken we wat de beste strategie is. De tarieven voor een zaak op betalende basis bedraagt € 165,00 per uur voor particulieren en € 195,00 voor ondernemers. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Kantoorkosten of andere onverwachte kosten zijn er niet. Eventuele griffierechten, deurwaarderskosten en kosten voor uittreksels worden apart in rekening gebracht.

Ik sta cliënten bij zowel op betalende basis als op basis van een toevoeging. De kosten van uw rechtsbijstand worden dan door de overheid betaald. Er wordt wel een eigen bijdrage bij u in rekening gebracht. De hoogte hiervan hangt af van de hoogte van uw bruto verzamelinkomen. U dient te voldoen aan de door de Raad voor Rechtsbijstand vereiste criteria en gestelde inkomensgrenzen.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de site van de Raad voor Rechtsbijstand, www.rvr.org.  Hier zal ik u vanzelfsprekend nader over informeren en zal ook de aanvraag voor u in orde maken.

Voor betalende cliënten wordt vooraf een kostenraming gemaakt van de vermoedelijke kosten.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Smeets Advocatuur (pdf)